16-17 Kazım 2017 Tarihlerinde, Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANKÜSAM) Tarafından Urla yerleşkemizde düzenlenen 20. Su Altı Bilim ve Teknoloji Toplantısı’nın (20. SBT) Bildiri Kitabı Elektronik olarak da yayınlanmıştır. Sayın Mustafa V. Koç anısına düzenlenen toplantının bildiriler kitabı 2017 yılından  Bilgin Sanat Kitabevi tarafından satışa sunulmuştu.

Proceedings of the 20th Annual Meeting on Underwater Science and Technology  (SBT 20) can now be accessed online at the following link. The Symposium was hosted by Ankara University Mustafa V. Koç Research Center for Maritime Archaeology (ANKÜSAM) at Urla, İzmir between 16-17 November 2019 and was dedicated to late Mustafa V. Koç.

Kitabın elektronik versiyonuna bu adresten ulaşılabilir. The link for the electronic version of the Book can be found below.

ANKÜSAM Yayın No. 3 – 20. Su Altı Bilim ve Teknoloji Toplantısı (SBT) Bildirileri